prepaid4u

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH
Industri MOBILE telah membawakan satu teknologi yang sangat berkuasa iaitu Sistem Pesanan Ringkas atau SMS, Statistik hasil kaijian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia menunjukkan lebih dari 20.5 billion SMS telah dihantar dalam tahun 2008.

Merujuk kepada statistik yang dikeluarkan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia juga, pada suku ke-4 bagi tahun 2008 sahaja, terdapat lebih dari 27.1 juta pengguna talian mudah alih dan hampir 80% daripadanya adalah pengguna prabayar (prepaid). 

Jadual Survey Pengguna Handphone 2009Ternyata pengguna handphone telah meningkat sebanyak hampir 4 juta pengguna baru berbanding suku ke-4 tahun sebelumnya. Bayangkan gandaan potensi di dalam perniagaan ini!

Diakui perniagaan telekomunikasi kini menjadi perniagaan yang sangat menguntungkan. Anda pasti banyak melihat rancangan-rancangan yang menggunakan sistem Undian SMS, langganan SMS (contoh: type CINTA dan hantar ker bla.. bla.. bla... untuk mendapat tips-tips bercinta) dan berbagai lagi. Dan selama ini, kita hanya menjadi pengguna yang dimanipulasikan oleh syarikat-syarikat besar untuk mengaut keuntungan jutaan ringgit. Kenapa tidak kita sama-sama memperoleh manfaat dari senario ini?

20.5 BILLION SMS PADA SUKU KE-4 2008

Sebanyak lebih kurang 17 billion SMS telah dihantar sepanjang tahun 2007, dan angka ini melonjak kepada 20.5 billion SMS yang telah dihantar sepanjang 2008 bukan sahaja untuk urusan pribadi tetapi turut melibatkan transaksi perniagaan. Penigkatan sebanyak 3.5 billion SMS setahun!

Menyedari hakikat tersebut, Advanced Mobile Services & Solutions Sdn. Bhd. (AMOSS) telah bertindak lebih awal melahirkan portal M-Commerce MYeCASH bagi membantu para pengguna mobile phone seluruh Malaysia menjana keuntungan menerusi telefon bimbit mereka sendiri di awal tahun 2004 lagi. Jadi kenapa tidak sertai kami sekarang?
Rujukan: MCMC - MCMC - Communications and Multimedia: Selected Facts and Figures, Q4 2008
Tidak dinafikan produk prabayar adalah merupakan antara produk yang agak kecil margin keuntungannya. Tapi kenapa semakin hari semakin banyak kedai yang memilih perniagaan ini? Kerana permintaan! Ini adalah produk yang paling stabil permintaannya dan tidak akan putus.

Asal saja jika kita mampu menghasilkan volume jualan yang besar, maka sudah pasti keuntungan juga besar.

Ini yang sebenarnya yang saya ingin kongsikan dengan anda.


Saya beri sedikit gambaran. Bagaimana keadaannya jika selama ini anda membeli topup prabayar dari kedai dan kini anda membeli dari 'kedai' anda sendiri. Bagaimana jika anda mempunyai berpuluh-puluh atau beratus-ratus cawangan 'kedai' yang di jalankan oleh adik-beradik anda, sanak saudara dan rakan-rakan lain. Bagaimana pula jika dibawah setiap cawangan 'kedai' anda terdapat berpuluh lagi 'stall/gerai' kecil bagi setiap satunya. Dapat bayangkan berapa total jualan dan keuntungan syarikat anda pada ketika itu? Berbalik semula kepada topik asal, menghasilkan VOLUME. Disinilah rahsia bagaimana hasil jualan melebihi RM10 juta dicipta! 

                                    PRODUK WAJIB BELI!!!

Kami tidak menjual e-book yang ANDA TIDAK AKAN MEMBACANYA. Kami tidak menjual ubat gigi dengan harga 2 kali ganda harga pasaran, Kami tidak menjual produk yang membuatkan anda terpaksa memikir 2 kali untuk meninggalkan barangan yang anda gunakan sekarang. Sebaliknya apa yang kami jual adalah: 
  • Barangan wajib beli dengan harga yang sama dipasaran. Ya!Barangan wajib beli iaitu prepaid.
  • PLUS, MYeCASH memberikan anda BONUS dan INSENTIF yang anda tidak akan dapat di mana-mana gedung sekalipun!!
Jika anda masih ragu-ragu, cuba sistem kami sekarang dengan PERCUMA!

                        DAFTAR PERCUMA SEKARANG!

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH